<div dir="ltr"><div class="gmail_extra"><div class="gmail_quote">Hi Dan.<br><br>Great to hear. Let me know what improvements you come up with.<br><br></div><div class="gmail_quote">Br,<br>Timo<br></div><div class="gmail_quote">
<br><br>On Wed, Aug 14, 2013 at 6:55 PM, Dan MacDonald <span dir="ltr"><<a href="mailto:allcoms@gmail.com" target="_blank">allcoms@gmail.com</a>></span> wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
<div dir="ltr"><div><div>Hi Timo!<br><br></div>I'm not sure if it was me missing something or the update(s) you've made since yesterday but you'll be happy to hear I've got rogue working under KXStudio/qtractor now!<br>

<br></div>I've not had a proper play with it just yet but I'll provide feedback when I have something useful to say.<br></div><div class="HOEnZb"><div class="h5"><div class="gmail_extra"><br><br><div class="gmail_quote">
On Tue, Aug 13, 2013 at 8:50 PM, Timo Westk√§mper <span dir="ltr"><<a href="mailto:timo.westkamper@gmail.com" target="_blank">timo.westkamper@gmail.com</a>></span> wrote:<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">Hi.<br><br>I tried now QTractor and it worked fine, though the UI is not as responsive as in jalv. I made some changes to the UI code to have the stylesheet properly applied <a href="https://github.com/timowest/rogue/issues/60" target="_blank">https://github.com/timowest/rogue/issues/60</a><br>


<br>I am not yet very familiar with Ardour, but will try to test with it as well in the next days.<br><br>This blog post shows how the UI should look like <a href="http://westkamper.wordpress.com/2013/08/11/rogue-stablizing/" target="_blank">http://westkamper.wordpress.com/2013/08/11/rogue-stablizing/</a><br>


<br>Br,<br>Timo<div><div><br><br><div class="gmail_quote">On Tue, Aug 13, 2013 at 5:01 PM, Dan MacDonald <span dir="ltr"><<a href="mailto:allcoms@gmail.com" target="_blank">allcoms@gmail.com</a>></span> wrote:<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
<div dir="ltr"><br><div class="gmail_extra"><div class="gmail_quote"><div><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex"><div class="gmail_quote"><div><br>
Turning the following up should give you a sound: osc1 level, mixer 1 vol a, output a vol<br>
</div></div></blockquote><div><br></div></div><div>Tried that and still the same result ie no real sound to speak of.<br><br></div><div>I do get a (unwanted) popping noise when I adjust the dials and a slight (almost inaudible) thud noise whenever I send a note but I get the same (lack of) sound whatever waveform or settings I choose.<br>



</div></div></div></div>
</blockquote></div><br>
</div></div></blockquote></div><br></div>
</div></div></blockquote></div><br></div></div>